In Essentie

'Onze managers willen graag meer praktische oefening met lastige gesprekken’

Bel 06-25091786

Training 

Een op maat gemaakte training met programmaonderdelen en een werkwijze die aansluit bij de belevingswereld van de deelnemers, is een effectieve manier om benodigd gedrag aan te leren dan wel aan te scherpen. Het leren van en met directe collega’s, praktijkvraagstukken en het kunnen toepassen van het geleerde in de dagelijkse praktijk, maakt de kans op daadwerkelijke (gedrags-) veranderingen groter.

Wij ontwikkelen maatwerktrajecten op het gebied van:

  • Management Development/Leidinggeven
  • Performance Management
  • Managen van teams
  • Sales-, coach- en adviesvaardigheden
  • Communicatie & samenwerking
  • Verandermanagement


Wanneer je kiest voor een maatwerktraining van In Essentie, vind je in onze aanpak steeds de volgende kenmerken terug: kernachtig, interactief, praktijkgericht, veel oefenen, onderlinge uitwisseling, goed aansluitend bij de doelgroep en inspirerend.
 En natuurlijk houden we de toepassing in de praktijk steeds goed in de gaten. Door zaken als praktijkopdrachten, training on the job en coaching, worden de deelnemers uitgedaagd om opgedane kennis toe te passen en te oefenen met nieuw gedrag.Wij zoeken bij elke opdracht de best passende trainers en maken regelmatig gebruik van ervaren trainingsacteurs. Korte oefensessies met een trainer en acteur, waarin een specifiek lastige situatie of gesprek centraal staat, behoort ook tot de mogelijkheden.

 


In de pers


22-03-2014

Interview Het Financieele Dagblad, rubriek: 'Sterke stellen'  lees meer

12-12-2014

Ondernemer van de maand:  'Amsterdam Center for Entrepreneurship'  lees meer


VOORBEELD OPDRACHTEN


Effective People Management

Manager laat zich coachen

Leergang Coaching

Voeren van Performance Management gesprekken

Leidinggeven aan Verandering

Sales Masterclass